Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vietnam ベトナム

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Chicken Curry
チキンカレー

Description of the Flag
The flag of Vietnam, also known as the "red flag with yellow star" (cờ đỏ sao vàng), was designed in 1940 and used during an uprising against French rule in Cochinchina that year. The flag was used by the Việt Minh, a communist-led organization created in 1941 to oppose Japanese occupation. At the end of World War II, Việt Minh leader Hồ Chí Minh proclaimed Vietnam independent and signed a decree on September 5, 1945 adopting the Việt Minh flag as the flag of the Democratic Republic of Vietnam. →details -wikipedia

国旗の解説
ベトナムの国旗は金星紅旗と呼ばれ、赤地に黄の星を置いた旗である。旧ベトナム民主共和国(北ベトナム)が制定した旗を統一後も使用している。赤は社会主義国によく見られる色で独立の為に人民が流した血、黄(金)は革命、星は社会主義の象徴、五本の光は労働者、農民、兵士、商人、知識人を表す。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Asia
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当