Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tunisia チュニジア

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomato sauce with Harissa, radish
ハリッサ(チュニジアの辛いソース)入りのトマトソース、大根

Description of the Flag
The red and white flag of Tunisia, adopted as national flag in 1959, was in origin the naval ensign of the kingdom of Tunis, adopted in 1831 by Al-Husayn II ibn Mahmud. The current official design dates to 1999. The star and crescent recalls the Ottoman flag and is therefore an indication of Tunisia's history as a part of the Ottoman Empire. →details -wikipedia

国旗の解説
チュニジアの国旗は1831年に制定されてから、わずかに変更が加えられたのみである。中央の三日月と星は古くからのイスラム教の象徴であり、幸運のシンボルでもあった。赤い色はオスマン帝国時代の反抗勢力の名残である。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当