Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Togo トーゴ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
banana, spinach, tomates
バナナ、ほうれん草、トマト

Description of the Flag
The flag was designed by artist Paul Ahyi and approximates a golden rectangle closely. Ahyi (1930 – January 4, 2010) was regarded as among the greatest of African artists of his generation. Born in Togo, Ahyi graduated from the École nationale supérieure des Beaux-Arts in Paris in 1959 and returned to Togo. He designed the flag of Togo while working on other contemporary works. →details -wikipedia

国旗の解説
カントン部に赤地に白い星、その他は五本の縞で緑・黄が交互となっている。汎アフリカ色の三色が使用されている。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当