Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tanzania タンザニア

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
spinach, eggplants, sesame, fried egg
ほうれん草、なす、ごま、たまご焼き

Description of the Flag
The flag of Tanzania was adopted on 30 June 1964. It was a merger of the flags of Tanganyika and Zanzibar. The flag is divided diagonally by a yellow-edged black band from the lower hoist-side corner. The upper triangle (hoist side) is green and the lower triangle is blue. Green represents the natural vegetation present in the country, yellow represents the rich mineral deposits of the country, black represents the skin colour of Tanzanians, and blue represents the numerous lakes and rivers and the Indian Ocean. →details -wikipedia

国旗の解説
このデザインはタンザニア連合共和国を構成するタンガニーカとザンジバルの国旗からとっている。緑・黄・黒からなるタンガニーカの国旗と、水色・黄色・黒からなるザンジバルの国旗を合わせたもの。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当