Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Spain スペイン

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Paella, Chorizo
パエリヤ、チョリソ

Description of the Flag
The flag of Spain (Spanish: Bandera de España, colloquially known as "la Rojigualda"), as it is defined in the Spanish Constitution of 1978, consists of three horizontal stripes: red, yellow and red, the yellow stripe being twice the size of each red stripe. Traditionally, the middle stripe was defined by the more archaic term of gualda, and hence the popular name rojigualda (red-weld). →details -wikipedia

国旗の解説
スペインの国旗は、「血と金の旗」と呼ばれ、赤、黄、赤に並んだ横三色の中央・旗竿寄りに国章が配してある旗。民間では普通国章のないものを使用する。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当