Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sierra Leone シエラレオネ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Spinach & Okra Stew, Fufu, eggplants
ほうれん草&オクラシチュー、フーフー、なす

Description of the Flag
The national flag of Sierra Leone was officially hoisted on April 27, 1961. According to the national constitution, the flag is a tricolour of green, white and blue and measures six units by nine units.[1] The green stands for the agriculture, mountains and natural resources. The blue stands for the hope that the natural harbour in Freetown will make a contribution to peace in the world. The white stands for unity and justice. →details -wikipedia

国旗の解説
シエラレオネの国旗が公式に掲揚されたのは1961年4月27日であった。旗は、緑色、白色、青色の三色旗である。緑色は農業、山、天然資源を、青色は 天然の良港であるフリータウンを、そして白色は団結と正義を意味する。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当