Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Senegal セネガル

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Okra Stew, corn, tomatoes
オクラシチュー、とうもろこし、トマト

Description of the Flag
The origins of the flag of Senegal (French: Drapeau du Sénégal) lie in the former Mali Federation, whose flag was identical, spare for a stylized black silhouette in the central section. It bears the Pan-African colours. The flag in its modern form was officially adopted on August 20, 1960. →details -wikipedia

国旗の解説
セネガルの国旗は、中央に星のあしらわれた三色旗。旧マリ連邦の国旗と全く同じデザインで、かつては中央に黒の陰影があった。赤・黄・緑の汎アフリカ色を使用している。現在の国旗のデザインは公式には1960年8月20日に制定された。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当