Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Norway ノルウェー

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
caviar, blueberry
キャビア、ブルーベリー

Description of the Flag
The flag of Norway is red with an indigo blue Scandinavian cross outlined in white that extends to the edges of the flag; the vertical part of the cross is shifted to the hoist side in the style of the Dannebrog, the flag of Denmark.→details -wikipedia

国旗の解説
ノルウェーの国旗は赤い下地に白で縁取りされた青いスカンディナヴィア十字が描かれている。元は独立運動のシンボルとして掲げられた旗で、赤地に白十字はかつての宗主国デンマークの国旗、その上に重ねられた青い十字はノルウェーの海を表す。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当