Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

North Korea 北朝鮮

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Fried Kimchi & Pork, carrott
豚のキムチ炒め、にんじん

Description of the Flag
The traditional Korean (Democratic People's Republic of Korea or D.P.R.K) flag was red, white, and blue. The country retained these colours (with more prominence given to the red) and added a red star on a white disk. The red star is a universal symbol of communism, although since the flag's adoption, the philosophy of Juche has replaced Marxism-Leninism as the state's guiding ideology, and references to Communism have been systematically removed from legal documents.→details -wikipedia

国旗の解説
朝鮮民主主義人民共和国の国旗は、朝鮮民族の伝統色とされる青と赤を基調とし、白い円と2本の線、および赤い星を配した旗である。建国に際して1948年9月8日に制定されたもので、同国では共和国旗(공화국기 / コンファグッキ)と呼ばれる。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Asia
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当