Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Malta マルタ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
ricotta cheese, tomato sauce
リコッタチーズ、トマトソース

Description of the Flag
The Flag of Malta (Maltese: Bandiera ta' Malta) is a basic bi-colour, with white in the hoist and red in the fly. A representation of the George Cross, awarded to Malta by George VI in 1942 is carried, edged with red, in the canton of the white stripe.→details -wikipedia

国旗の解説
マルタの国旗は、赤・白の縦二色旗。1964年9月21日の独立時に制定される際、第二次世界大戦中のマルタ国民の勇敢な行動に対してイギリスより贈られたジョージ十字勲章がカントン部分に取り入れられた。商船旗は全く違ったデザインで、赤地に白のマルタ十字(キリスト教の象徴であり、十字軍の紋章)が使われている。マルタ騎士団や聖ヨハネ騎士団の使っているものと同じである。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当