Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jamaica ジャマイカ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
jerk sauce, spinach, scrambled egg
ジャークソース、ほうれん草、炒りたまご

Description of the Flag
It was originally designed with horizontal stripes, but this was considered too similar to the Tanganyikan flag, and so the saltire was substituted. Black, green, and gold are Pan-African colors. →details -wikipedia

国旗の解説
ジャマイカの国旗は、ジャマイカの従来の独立記念日1962年8月6日に採用された、緑、黄色、黒の三色旗。黒はジャマイカ国民の強さと創造性を象徴し、黄色は強い日差しとこの国の天然資源を象徴する。緑は将来への希望と豊かな農業を象徴している。聖アンデレ十字のX字デザインの紋章となっている。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Central America & Caribe
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当