Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Italy イタリア

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomato sauce, mozzalera cheese, basil
トマトソース、モッツァレラチーズ、バジル

Description of the Flag
The flag of Italy (bandiera d'Italia, often referred to in Italian as il Tricolore) is a tricolour featuring three equally sized vertical pales of green, white, and red, with the green at the hoist side. Its current form has been in use since 19 June 1946 and was formally adopted on 1 January 1948.→details -wikipedia

国旗の解説
イタリアの国旗は、緑・白・赤の縦三色旗である。イタリア三色旗(Tricolore italiano)とも、単に三色旗(トリコローレ、Tricolore)とも呼ばれる。この旗の意匠はフランスの国旗(トリコロール)を起源とし、19世紀のイタリア統一運動のシンボルとなった。一般的な解釈では、緑は「国土」、白は「雪・正義・平和」、赤は「愛国者の血・熱血」を表す。またフランス国旗由来であるため、緑は「自由」(フランス国旗の青を置き換えたもの)、白は「平等」、赤は「友愛(博愛)」を表すともいう。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当