Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hong Kong 香港

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Shrimp with Chili Sauce, Wanton
干焼蝦仁(エビチリ)、雲呑(ワンタン)

Description of the Flag
The Flag of Hong Kong (simplified Chinese: 香港区旗; traditional Chinese: 香港區旗) — or Regional Flag of the Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China (simplified Chinese: 中华人民共和国香港特别行政区区旗; traditional Chinese: 中華人民共和國香港特別行政區區旗) — features a white, stylised, five-petal Hong Kong orchid tree (Bauhinia blakeana) flower in the centre of a red field. Its design was adopted on 4 April 1990 at the Third Session of the Seventh National People's Congress. →details -wikipedia

国旗の解説
香港の旗(ホンコンのはた)、現在の中華人民共和国香港特別行政区の区旗は、赤地の旗で、香港を象徴するバウヒニアの花を白色で描いたものである。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Asia
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当