Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ecuador エクアドル

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
banana, blueberry, tomatoes, spinach
バナナ、ブルーベリー、トマト、ほうれん草

Description of the Flag
The flag of Ecuador, which consists of horizontal bands of yellow (double width), blue and red, was first adopted on September 26, 1860. The design of the current flag was finalized in 1900 with the addition of the coat of arms in the center of the flag. Before using the yellow, blue and red tricolor, Ecuador used white and blue flags that contained stars for each province of the country. The design of the flag is very similar to that of Colombia and Venezuela, which are also former constituent territories of Gran Colombia. →details -wikipedia

国旗の解説
エクアドルの国旗(エクアドルのこっき)は、1860年9月26日に制定された。大コロンビアの国旗に由来するもので、コロンビアの国旗やベネズエラの国旗に非常によく似ている。全国旗中、使用している色数が最も多いが、ほとんどは中央に描かれている国章のものである。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
South America
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当