Djibouti ジブチ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
ricotta cheese, baked egg white with purple potatoes, spinach
リコッタチーズ、紫いも入りたまごの白身焼き、ほうれん草

Description of the Flag
The national flag of Djibouti (French: Drapeau de Djibouti) features two equal horizontal bands of blue (top) and green with a white isosceles triangle based on the hoist side bearing a red, five-pointed star (representing the areas Somalis live in the region) in the centre. →details -wikipedia

国旗の解説
ジブチの国旗は、1977年6月27日、独立記念日に制定された旗。緑は国土を、水色は空を、白は平和をそれぞれ表し、赤い星は統一を表す。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当
タイトルとURLをコピーしました