Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Czech チェコ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Bramborak, tomatoes, pickled purple cabbage
ブランボラーク、トマト、酢漬け紫キャベツ

Description of the Flag
The national flag of the Czech Republic (Czech: státní vlajka České republiky) is the same as the flag of the former Czechoslovakia. Upon the dissolution of Czechoslovakia the Czech Republic kept the Czechoslovak flag while the Slovak Republic adopted its own flag. The first flag of Czechoslovakia was based on the arms, and was white over red. This was identical to the Flag of Poland, so a blue triangle was added at the hoist. →details -wikipedia

国旗の解説
チェコの国旗は、チェコスロバキア時代のものを引き継いだ旗。1918年からボヘミアの紋章に由来する白赤の横二色旗を使用していたが、ポーランドの国旗と同じ柄である為、1920年にスロバキア、モラヴィアを表す青の三角を加えた。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当