Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Congo-Brazzaville コンゴ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
fried spicy zuccini, fufu, paprika
ズッキーニのスパイシー炒め、フーフー、パプリカ

Description of the Flag
The colors are the traditional Pan-African colors, and stem from the colors of the flag of Ethiopia. The distinctive diagonal pattern sets it apart from other Pan-African flags.→details -wikipedia

国旗の解説
コンゴ共和国の国旗(コンゴきょうわこくのこっき、Flag of the Republic of the Congo)は、1958年8月18日に制定された。国旗の色はエチオピアの国旗で用いられた伝統的な汎アフリカ色。緑は希望と豊かな森林資源を、黄色は誠実・寛大・誇りを、赤は青年の熱意を表している。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当