Colombia コロンビア

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
cornflour pie, tomatoes, eggplants
とうもろこし粉の皮、トマト、なす

Description of the Flag
The flag of Colombia was adopted on November 26, 1861. It is a horizontal tricolour of yellow, blue and red. The yellow stripe takes up the top half of the flag and the blue and red take up a quarter of the space each.→details -wikipedia

国旗の解説
コロンビアの国旗(コロンビアのこっき)は、1861年11月26日に制定された。三本の帯による三色旗だが、黄色が幅が大きく、旗の上半分を占めている。黄色はかつて産出し、スペイン人の目的であった金を示し、青は面する二つの海(太平洋とカリブ海)を意味する。赤はスペインからの独立の際の流血を表す。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
South America
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当
タイトルとURLをコピーしました