Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Canada カナダ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
pork prosciutto, bread
豚肉のプロシュート(生ハム)、パン

Description of the Flag
The National Flag of Canada,[1] also known as the Maple Leaf, and l'Unifolié (French for "the one-leafed"), is a red flag with a white square in its centre, featuring a stylized 11-pointed red maple leaf. →details -wikipedia

国旗の解説
カナダの国旗は、赤白赤の縦縞で、中央に赤いサトウカエデ(英語: Sugar maple)の葉が配されており、英語ではThe Maple Leaf Flag(「メイプルリーフ旗」の意)とも呼ばれる。現在の図柄は1965年2月15日より用いられ、現在に至っている。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
North America
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当