Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cameroon カメルーン

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
shrimp spicy stew, corn rice, spinach & pea rice
エビのスパイシーシチュー、とうもろこしごはん、ほうれん草&豆ごはん

Description of the Flag
The national flag of Cameroon was adopted in its present form on 20 May 1975 after Cameroon became a unitary state. It is a vertical tricolor of green, red and yellow, defaced with a five-pointed star in its center. →details -wikipedia

国旗の解説
カメルーンの国旗(Flag of Cameroon)は、1975年5月20日に採用された。それまでの旗は同様の色彩であったが、中央の星がなく、左上に2個の黄色い星があった。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
シェアする
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当