Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Burundi ブルンジ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomatoes, green pea
トマト、グリンピース

Description of the Flag
The national flag of Burundi was adopted on March 28, 1967. It consists of a white saltire which divides the field into alternating red and green areas. The center of the saltire merges into a white disk, on which there are three red solid six-pointed stars outlined in green.→details -wikipedia

国旗の解説
ブルンジの国旗(Flag of Burundi)は、1967年3月28日に制定された。緑は希望、白は純潔、赤は独立への苦闘を示している。中央の3つの星は、ブルンジの3つの主要な民族、フツ族、トワ族、ツチ族を示す。この三つ星は、同時に国のモットーである「統一、労働、進歩」を表す。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Africa
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当