Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Andorra アンドラ

Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Trinxat, ham, black olives
トリンチャット、ハム、黒オリーブ

Description of the Flag
The design is related to the flags of France and Spain, the two states that protect the independence of the small state. A flag of three bars is similar to that of the French Tricolore, while the pattern of a wider middle stripe can be noted on the Spanish flag. The blue and red of the Andorran flag are also found on the French flag, with red and yellow also being the principal colours of the Spanish flag. →details -wikipedia

国旗の解説
アンドラの国旗(アンドラのこっき)は1866年に採用された。旗のデザインは左側から順に青色、黄色、赤色の三色旗である。中心部に国章を配置している。国章を除くとルーマニア、チャドのものとほぼ同一である。しかし実際には、フランス国旗の青、スペイン国旗の黄、両国共通の赤をとって作ったもの。→詳細 (wikipedia)

この記事が気に入ったら
いいね!しよう
最新情報をお届けします。
Europe
スポンサーリンク
e-food.jpをフォローする
世界206ヵ国の国旗弁当