e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Tunisia チュニジア

Tunisia チュニジア


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomato sauce with Harissa, radish
ハリッサ(チュニジアの辛いソース)入りのトマトソース、大根

Description of the Flag
The red and white flag of Tunisia, adopted as national flag in 1959, was in origin the naval ensign of the kingdom of Tunis, adopted in 1831 by Al-Husayn II ibn Mahmud. The current official design dates to 1999. The star and crescent recalls the Ottoman flag and is therefore an indication of Tunisia's history as a part of the Ottoman Empire. →details -wikipedia

国旗の解説
チュニジアの国旗は1831年に制定されてから、わずかに変更が加えられたのみである。中央の三日月と星は古くからのイスラム教の象徴であり、幸運のシンボルでもあった。赤い色はオスマン帝国時代の反抗勢力の名残である。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives