e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Togo トーゴ

Togo トーゴ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
banana, spinach, tomates
バナナ、ほうれん草、トマト

Description of the Flag
The flag was designed by artist Paul Ahyi and approximates a golden rectangle closely. Ahyi (1930 – January 4, 2010) was regarded as among the greatest of African artists of his generation. Born in Togo, Ahyi graduated from the École nationale supérieure des Beaux-Arts in Paris in 1959 and returned to Togo. He designed the flag of Togo while working on other contemporary works. →details -wikipedia

国旗の解説
カントン部に赤地に白い星、その他は五本の縞で緑・黄が交互となっている。汎アフリカ色の三色が使用されている。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives