e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Europe » Spain スペイン

Spain スペイン


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Paella, Chorizo
パエリヤ、チョリソ

Description of the Flag
The flag of Spain (Spanish: Bandera de España, colloquially known as "la Rojigualda"), as it is defined in the Spanish Constitution of 1978, consists of three horizontal stripes: red, yellow and red, the yellow stripe being twice the size of each red stripe. Traditionally, the middle stripe was defined by the more archaic term of gualda, and hence the popular name rojigualda (red-weld). →details -wikipedia

国旗の解説
スペインの国旗は、「血と金の旗」と呼ばれ、赤、黄、赤に並んだ横三色の中央・旗竿寄りに国章が配してある旗。民間では普通国章のないものを使用する。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives