e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Sierra Leone シエラレオネ

Sierra Leone シエラレオネ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Spinach & Okra Stew, Fufu, eggplants
ほうれん草&オクラシチュー、フーフー、なす

Description of the Flag
The national flag of Sierra Leone was officially hoisted on April 27, 1961. According to the national constitution, the flag is a tricolour of green, white and blue and measures six units by nine units.[1] The green stands for the agriculture, mountains and natural resources. The blue stands for the hope that the natural harbour in Freetown will make a contribution to peace in the world. The white stands for unity and justice. →details -wikipedia

国旗の解説
シエラレオネの国旗が公式に掲揚されたのは1961年4月27日であった。旗は、緑色、白色、青色の三色旗である。緑色は農業、山、天然資源を、青色は 天然の良港であるフリータウンを、そして白色は団結と正義を意味する。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives