e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Seychelles セーシェル

Seychelles セーシェル


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
purple cabbage, lemon, tomatoes, spinach, rice
紫キャベツ、レモン、トマト、ほうれん草、ごはん

Description of the Flag
The flag of the Seychelles was adopted on June 18, 1996. The oblique bands symbolise a dynamic new country moving into the future. The colour blue depicts the sky and the sea that surrounds the Seychelles. Yellow is for the sun which gives light and life, red symbolises the people and their determination to work for the future in unity and love, whilst the white band represents social justice and harmony. The green depicts the land and natural environment. →details -wikipedia

国旗の解説
セーシェルの国旗は、左下から放射状に五色に塗り分けられた旗。1996年6月18日に制定された。斜めに向いた帯は、未来に向かって動く新しい国の力を象徴する。青はセーシェルの島々を取り囲む空と海、黄は生命と光を与える太陽、赤は未来に向かい統一と愛を持って働く人々とその決意、白は調和と正義、緑は豊かな大地と自然環境を表している。→詳細 (wikipedia)

profile 著者:青木ゆり子 Author: Yurico Aoki

e-food.jp代表、各国・郷土料理研究家、「世界の料理レシピ・ミュージアム・ライブラリー」館長。

2000年にサイト「世界の料理 総合情報サイトe-food.jp」を立ち上げ、以後、執筆、講師、レシピ開発、在日大使館や大使公邸でのシェフなどとして、食で日本と世界を相互につなぐ社会貢献をモットーに活動。
プロフィール詳細
著作:「しらべよう!世界の料理」全7巻(ポプラ社 2017)


※この記事・写真等はe-food.jpが著作権を所有しています。無許可での転用・転載は絶対しないでください。記事の原稿、写真は販売しております。→詳細「利用規約」


←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives