e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Senegal セネガル

Senegal セネガル


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Okra Stew, corn, tomatoes
オクラシチュー、とうもろこし、トマト

Description of the Flag
The origins of the flag of Senegal (French: Drapeau du Sénégal) lie in the former Mali Federation, whose flag was identical, spare for a stylized black silhouette in the central section. It bears the Pan-African colours. The flag in its modern form was officially adopted on August 20, 1960. →details -wikipedia

国旗の解説
セネガルの国旗は、中央に星のあしらわれた三色旗。旧マリ連邦の国旗と全く同じデザインで、かつては中央に黒の陰影があった。赤・黄・緑の汎アフリカ色を使用している。現在の国旗のデザインは公式には1960年8月20日に制定された。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives