e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Namibia ナミビア

Namibia ナミビア


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
purple cabbage, tomato sauce, spinach, boiled egg yolk
紫キャベツ、トマトソース、ほうれん草、ゆでたまごの黄身

Description of the Flag
The chairman of the subcomittee that chose the flag—after a competition for which 850 designs were submitted—has also explained the symbolism of the flag's colours: Red - represents Namibia's most important resource, its people. It refers to their heroism and their determination to build a future of equal opportunity for all. White - refers to peace and unity. Green - symbolises vegetation and agricultural resources. Blue - represents the clear Namibian sky and the Atlantic Ocean, the country's precious water resources and rain. Red, white, and blue were the colours of the Democratic Turnhalle Alliance, and blue, red, and green, the colours of SWAPO. →details -wikipedia

国旗の解説
ナミビアの国旗は、1990年3月21日の独立時に制定された旗である。色は主に政党南西アフリカ人民機構(SWAPO)の旗から採用された。青・赤・緑の三色はこの国の主要な民族であるオバンポ族の伝統色である。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives