e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Mali マリ

Mali マリ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Okra & Spinach Stew, fried egg, spicy tomato sauce
オクラ&ほうれん草シチュー、たまご焼き、辛いトマトソース

Description of the Flag
The flag of Mali (French: Drapeau du Mali) is a tricolour with three equal vertical stripes. From the hoist (the place where the flagpole meets the flag) the colours are green, gold, and red, the pan-African colors. The flag is identical to the flag of Guinea, with the exception that the colors are in reverse order.→details -wikipedia

国旗の解説
マリの国旗(Flag of Mali)は、フランスの国旗をモデルとして汎アフリカ色である緑、黄、赤を等間隔に描いた縦三色旗。1961年3月1日に制定された。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives