e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Asia » Indonesia インドネシア

Indonesia インドネシア


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
sambal sauce, rice
サンバルソース、ごはん

Description of the Flag
The design of the flag is simple with two equal horizontal bands, red (top) and white (bottom) with an overall ratio of 2:3.[1] The flag is similar to the flag of Poland and flag of Singapore. The flag is identical to the flag of Hesse (a German state) and flag of Monaco, excluding the ratio. Red represents courage, while white represents purity of intent.→details -wikipedia

国旗の解説
インドネシアの国旗は、上に赤、下に白を配した横二色旗である。インドネシア国内では "Sang Merah Putih" と表記される。Merah Putih が「紅白」を意味し、赤は勇気と情熱を、白は真実と聖なる心をあらわす。Sang はヒンドゥーの神や王、英雄の名前など、尊敬の対象となるものの前に置かれる敬称である。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives