e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Central America & Caribe » Dominican Republic ドミニカ共和国

Dominican Republic ドミニカ共和国


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
red kidney beans & tomato stew, purple potatoes, white kidney beans
赤いんげん豆とトマトの煮込み、紫いも、白いんげん豆

Description of the Flag
The flag of the Dominican Republic, as described by Article 96 of the Dominican Constitution, features a centered white cross that extends to the edges and divides the flag into four rectangles—the top ones are blue (hoist side) and red, and the bottom ones are red (hoist side) and blue.→details -wikipedia

国旗の解説
ドミニカ共和国の国旗は、1966年11月28日に制定された、赤青地に白十字の旗。中央には国章が配される。民間用途ではこの国章が省略される。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives