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Dominican Republic ドミニカ共和国


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
red kidney beans & tomato stew, purple potatoes, white kidney beans
赤いんげん豆とトマトの煮込み、紫いも、白いんげん豆

Description of the Flag
The flag of the Dominican Republic, as described by Article 96 of the Dominican Constitution, features a centered white cross that extends to the edges and divides the flag into four rectangles—the top ones are blue (hoist side) and red, and the bottom ones are red (hoist side) and blue.→details -wikipedia

国旗の解説
ドミニカ共和国の国旗は、1966年11月28日に制定された、赤青地に白十字の旗。中央には国章が配される。民間用途ではこの国章が省略される。→詳細 (wikipedia)


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profile 著者:青木ゆり子 Author: Yurico Aoki

e-food.jp代表、各国・郷土料理研究家、「世界の料理レシピ・ミュージアム・ライブラリー」館長。

雑誌記者、企業のWEBディレクターを経て2000年にサイト「世界の料理 総合情報サイトe-food.jp」を創設。以後、執筆、講師、レシピ開発、在日大使館や大使公邸でのシェフなどとして、食で日本と世界を相互につなぐ社会貢献を目指して活動。
プロフィール詳細

著作:「しらべよう!世界の料理」全7巻(ポプラ社 2017)
「日本の洋食 ~洋食から紐解く日本の歴史と文化」(ミネルヴァ書房 2018)

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