e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Djibouti ジブチ

Djibouti ジブチ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
ricotta cheese, baked egg white with purple potatoes, spinach
リコッタチーズ、紫いも入りたまごの白身焼き、ほうれん草

Description of the Flag
The national flag of Djibouti (French: Drapeau de Djibouti) features two equal horizontal bands of blue (top) and green with a white isosceles triangle based on the hoist side bearing a red, five-pointed star (representing the areas Somalis live in the region) in the centre. →details -wikipedia

国旗の解説
ジブチの国旗は、1977年6月27日、独立記念日に制定された旗。緑は国土を、水色は空を、白は平和をそれぞれ表し、赤い星は統一を表す。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives