e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Cote d’Ivoire コートジボワール

Cote d’Ivoire コートジボワール


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Peanut stew, Fufu, Spinach Sauce
ピーナッツシチュー、フーフー、ほうれん草ソース

Description of the Flag
The flag of Côte d'Ivoire (French: Drapeau de la Côte d'Ivoire), sometimes known as flag of Ivory Coast features three equal vertical bands of orange (hoist side), white, and green. After independence, the Côte d'Ivoire formed a loose alliance of West African states. The flags of these states were influenced both by the Pan-African colours first used by Ghana, and also by the model of the French Tricolour, the flag of the former colonial power.→details -wikipedia

国旗の解説
オレンジ色は国土の北半分のサバンナであり、豊穣の台地を意味する。白は平和、緑は国土の南半分の森林であり、希望を意味している。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives