e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Cameroon カメルーン

Cameroon カメルーン


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
shrimp spicy stew, corn rice, spinach & pea rice
エビのスパイシーシチュー、とうもろこしごはん、ほうれん草&豆ごはん

Description of the Flag
The national flag of Cameroon was adopted in its present form on 20 May 1975 after Cameroon became a unitary state. It is a vertical tricolor of green, red and yellow, defaced with a five-pointed star in its center. →details -wikipedia

国旗の解説
カメルーンの国旗(Flag of Cameroon)は、1975年5月20日に採用された。それまでの旗は同様の色彩であったが、中央の星がなく、左上に2個の黄色い星があった。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives