e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Africa » Burundi ブルンジ

Burundi ブルンジ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomatoes, green pea
トマト、グリンピース

Description of the Flag
The national flag of Burundi was adopted on March 28, 1967. It consists of a white saltire which divides the field into alternating red and green areas. The center of the saltire merges into a white disk, on which there are three red solid six-pointed stars outlined in green.→details -wikipedia

国旗の解説
ブルンジの国旗(Flag of Burundi)は、1967年3月28日に制定された。緑は希望、白は純潔、赤は独立への苦闘を示している。中央の3つの星は、ブルンジの3つの主要な民族、フツ族、トワ族、ツチ族を示す。この三つ星は、同時に国のモットーである「統一、労働、進歩」を表す。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives