e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Central America & Caribe » British Virgin Islands イギリス領バージン諸島

British Virgin Islands イギリス領バージン諸島


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
purple potatoes, ruby grapefruits, spinach curry
紫いも、ルビー・グレープフルーツ、ほうれん草カレー

Description of the Flag
The flag of the British Virgin Islands was adopted on 15 November 1960. It is a defaced Blue Ensign with the Union Flag in the canton, and defaced with the coat of arms of the British Virgin Islands. The coat of arms features Saint Ursula and the lamps of her virgin followers, which gives the islands their name.→details -wikipedia

国旗の解説

profile 著者:青木ゆり子 Author: Yurico Aoki

e-food.jp代表、各国・郷土料理研究家、世界の料理レシピ・ミュージアム館長。
2000年にサイト「世界の料理 総合情報サイトe-food.jp」を立ち上げ、以後、執筆、レシピ開発のほか、在日大使館や大使公邸などでの料理人、料理講師として活動。
プロフィール詳細
著作:「しらべよう!世界の料理」全7巻(ポプラ社 2017)


※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives