e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » South America » Bolivia ボリビア

Bolivia ボリビア


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
tomatoes, corn, avocado
トマト、とうもろこし、アボカド

Description of the Flag
The current flag of Bolivia was originally adopted in 1851. The state flag and ensign (and war flag) is a horizontal tricolor of red, yellow and green with the Bolivian coat of arms in the center. According to one source, the red stands for Bolivia's brave soldiers, while the green symbolizes fertility and yellow the nation's mineral deposits.→details -wikipedia

国旗の解説
ボリビアの国旗(ぼりびあのこっき)は、マヌエル・イシドロ・ベルス (Manuel Isidoro Belzu) 政権下の1851年10月31日に制定された。1888年7月14日には上院において正式に国章と国旗の使用について定められ、その第 5 条に次のように記された。「国旗は水平方向に 3 つに分けられた帯をなし、その幅は等しく、色は一番上が赤、中央は金、一番下が緑とする。」 この 3 色は、それぞれ動物の王、鉱物の王、植物の王を意味する。8月17日が国旗の日とされている。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives