e-food.jp » National Flag Bento » 国旗まるごと弁当&解説 » Europe » Andorra アンドラ

Andorra アンドラ


Main foods used for the flag  国旗に使用した主な料理・食材】
Trinxat, ham, black olives
トリンチャット、ハム、黒オリーブ

Description of the Flag
The design is related to the flags of France and Spain, the two states that protect the independence of the small state. A flag of three bars is similar to that of the French Tricolore, while the pattern of a wider middle stripe can be noted on the Spanish flag. The blue and red of the Andorran flag are also found on the French flag, with red and yellow also being the principal colours of the Spanish flag. →details -wikipedia

国旗の解説
アンドラの国旗(アンドラのこっき)は1866年に採用された。旗のデザインは左側から順に青色、黄色、赤色の三色旗である。中心部に国章を配置している。国章を除くとルーマニア、チャドのものとほぼ同一である。しかし実際には、フランス国旗の青、スペイン国旗の黄、両国共通の赤をとって作ったもの。→詳細 (wikipedia)

author

※記事の文章・写真の著作権はe-food.jpが所有します。無断転載・転用はしないでください。

←BACK NEXT→

このエントリーをはてなブックマークに追加
Translate

カスタム検索

Archives